Poika täytti eilen jo 2kk. Tänään käytiin neuvolassa ja hyvin poika kasvaa edelleen rintamaidolla. Uudet mitat oli 6015g ja 58,7cm. Poika sai myös rotarokotteen ekan annoksen. Täytyy toivoa, ettei siitä tule vatsakipuja.

Muuten meidän arki menee niin rauhallisesti, ettei ole oikeastaan paljoakaan kirjoitettavaa. Tiistaina oltiin pojan kanssa vapaaehtoishommissa pitämässä yhtä koulutusta. Se sujui yllättävän hyvin, vaikka etukäteen vähän epäilytti, miten poika jaksaa pari tuntia mun sylissä tillitellä, kun äiti kouluttaa mutta näköjään ihan hyvin. Poika tosin nukahti kotimatkalla ja nukkui sen verran pitkään että yöunille meno viivästyi sitten pari tuntia tavallisesta.

Yöt menee edelleen hyvin. Poika nukahtaa nykyisin jo klo 20-20.30 välillä ja syö yöllä yleensä kaksi kertaa. Ekan kerran joskus klo 1-2 maissa ja toisen kerran klo 6-7 maissa. Sen jälkeen yleensä nukkuu vielä noin kahdeksaan ja joskus jopa lähemmäs yhdeksää. Vanhemmatkin saa tarpeeksi unta. Mies ei paljon lasten yöhälinöihin herää ja mä puolestani jään aamulla vauvan kanssa nukkumaan, kun mies lähtee töihin ja vie isommat lapset päiväkotiin.

Elämä on tällä hetkellä varsin mukavaa.