Huomenna ollaan eletty jo viikko arkea. Mies meni maanantaina töihin lapset päiväkotiin. Arki on alkanut sujua ihan hyvin. Tytöt tykkäävät olla aamun päiväkodissa ja mulla on aamulla vähän aikaa olla vaan vauvan kanssa ja hoidella kotihommia. Puolen päivän jälkeen haen tytöt kotiin ja iltapäivällä on sitten aikaa isompien lasten kanssa. Tänään luettiin Narniaa, kun vauva nukkui. Ihan en kyllä ole vielä orientoitunut takaisin tähän kotiäidin rooliin. Vähän myös huolettaa mistä löydän töitä sitten kun olen töihin palaamassa mutta ehkäpä niitä sitten jostain löytyy. Mielelläni palaisin myös nykyiseen työhöni, mutta valitettavasti mun työsuhde loppuu vuodenvaihteessa.

Vauva on nyt parina yönä nukkunut 4 tunnin pätkän ja syönyt vaan kaksi kertaa yön aikana. Sen seurauksena heräsin tänään lakanat märkänä maidosta. Lievää ylituotantoa siis edelleen. Käytiin tänään myös vauvan kanssa neuvolassa ja ainakin meidän lapsonen syö riittävästi. Pituutta oli syntymästä tullut 5,5cm ja painoa kahdessa viikossa 1200g. Mitat oli nyt 53,5cm ja 4360g. Ei ihme että 50cm vaatteet alkaa jäädä pieniksi.

En maanantaina lasten päiväkoti on kiinni ja mies on työmatkalla ulkomailla. Silloin testataan sitten kunnolla, miten selviydyn näiden kolmen kanssa täällä. Toivottavasti hyvin.