Verenpainelääkitys nostettiin maksimiin viime maanantaina, eikä sillä ole suoranaisesti ollut mitään vaikutusta mun verenpaineisiin. Verenpaine on lukemissa 140/90, päätä on särkenyt kohta kaksi viikkoa ja turvotusta on valtavasti. Painoa oli tullut maanantain ja torstain välissä 1,8kg. Se tuskin on paljon muuta kuin nestettä. Alan olla totaalisen kypsä tähän olotilaan. Vaikka raskaus ei ole sairaus niin tässä vaiheessa se totisesti tuntuu siltä.

Mun olo huononee lisäksi aina viikonloppuisin, kun isommat lapset ei ole hoidossa, enkä siis voi maata koko päivää rauhassa sohvalla. Tänään lapset menee kyllä isovanhemmillee yökylään ja huomenna miehen kanssa miehen serkun lapsen rippijuhliin, joten ehkä tää viikonloppu menee ilman päivystysreissua. Kahtena edellisenä viikonloppuna oonkin tehnyt keikan sairaalaan. Seuraavaksi ois sitten taas maanantaina vuorossa neuvola ja keskiviikkona kontrolli äitiyspolilla. Alan olla ihan valmis siihen, että synnytys käynnistettäisiin. En vaan jaksa enää tätä oloa.

Odotan että tää vauva syntyisi, että:
- voisin taas kävellä ilman että verenpaineet nousee ja päätä alkaa särkeä
- voisin taas tehdä kotitöitä ilman, että täytyy joka homman jälkeen levätä puoli tuntia sohvalla päänsärkyisenä
- voisin taas itse käydä kaupassa
- pääsisin pois täältä kotoa
- voisin taas nukkua jotenkin muuten kuin vasemmalla kyljellä.
- ettei yöllä enää tarvitsisi ravata vessassa tai herätä liitoskipuihin (tokihan vauvaa saa sitten herätä syöttämään, mutta se tuntuu tällä hetkellä helpommalta vaihtoehdolta)
- voisin taas nostella tavaroita lattialta ilman, että maha ottaa vastaan
- saisi sukat ja kengät jalkaan ilman kamalaa vääntelyä.  
- mahtuisin johonkin muihinkin vaatteisiin kuin kaksiin äitiyshousuihin ja muutamaan äitiyspaitaan. (Tähän tosin menee varmaan jonkun aikaa)
- Turvotus laskisi niin, että saisin taas sormet koukkuun, sormukset sormeen, eikä naama ja nilkkoja kiristäisi koko ajan.
-verenpaine laskisi normaalilukemiin ja voisin lopettaa verenpainelääkkeiden syömisen

Pitäkää peukkuja, että tää vauva syntyisi pian itsekseen tai lääkärit olisivat suostuvaisia käynnistämään synnytyksen.

(Ja joo, tiedän, että viikkoja on vasta vähän, mutta en usko, että tolla vauvallakaan enää on kovin hyvät oltavat tuolla vatsassa).