Hyvät verenpaineet ei sitten kestäneet kuin sen päivän. Nyt olo on taas ollut huonompi. Verenpaine on luokkaa 140/92, päätä särkee ja turvotus on aika järkyttävää. Eilen oli hieman myös proteiinia virtsassa, mutta tänään tikut näytti ihan puhdasta. Sain noita tikkuja neuvolasta mukaan, niin voin seurailla tilannetta kotona.

Leipomiset jäi sitten leipomatta, kun olo huononi. Makailu on tosi tylsää, mutta ei kai tässä oikeen muutakaan voi tehdä. En todellakaan halua sairaalaan osastolle makaamaan, joten täytyy toivoa, että olo pysyy kohtalaisena vielä sellaiset neljä viikkoa, minkä jälkeen ei enää osastolla makuuteta vaan synnytys käynnistetään, jos vointi huononee. Paras vaihtoehto tietysti ois, että olo paranisi ja vauva saisi syntyä omia aikojaan. Jotenkin en vaan jaksa uskoa siihen, että niin onnellisesti kävisi. Mun eka raskausmyrkytys alkoi juuri tällaisilla oireilla, mitä mulla nytkin on.

Oman huonon olon lisäksi huolestuttaa myös vauvan vointi ja se, kaunako hän saa vielä masussa kasvaa. Vaikka viikkoja on jo ihan hyvin, niin toivoisin vauvan saada kasvaa vielä ainakin kuukauden. Ainakin toistaiseksi vauva oli kasvanut ihan keskikäyrällä ja napanuoravirtaukset oli normaalit. Saa nähdä, mitä keskiviikon kontrollissa selviää.