Kiitos kaikille edelliseen viestiin kommentteja jättäneille! Muutaman tiesin jo ennestäänkin tätä lukevan, mutta löytyi sieltä uusiakin tuttavuuksia.

Tänään kävin äitiyspoliklinikalla predo-tutkimuksen viimeisessä istukkavirtausten mittauksessa. Virtaukset olivat taas hitusen parempia kuin viime kerralla. Toisella puolella ihan normaaleja ja toisella puolella jotain häikkää oli, mutta ei kovin paljon. Sanoin samalla lääkärille, että jos hänellä on aikaa niin voisi kurkata, onko vauva hänen mielestään tyttö vai poika. Aikaa löytyi ja poika tuo taitaa olla. Nyt näkyi niin selvästi, että itsekin näin. Joten kaipa se pitää uskoa, että kahden tytön lisäksi me saadaan syksyllä pieni poika.

Vauva oli vatsassa tällä hetkellä perätilassa, mutta toivottavasti tuo ymmärtää kääntyä toisin päin niin kauan kun tilaa riittää. Lääkäri tarkasti samalla kohdunsuun tilanteen ja kaikki oli kohdunsuulla kunnossa, joten taidetaan miehen kanssa varata joku parin päivän kaupunkiloma meidän kesäloman alkuun. En ole uskaltanut mitään vielä varata, kun tässä vaiheessa lentämiseen tarvitsee jo lääkärin todistuksen, mutta eiköhän se heltiä, jos kohdunsuu on kiinni.

Eilen sain siskoltani myös hyviä uutisia. Hän oli ollut uudestaan ultrassa, kun hänellä on miehen puolelta riski, että vauvalla on kuolemaan johtava geenivirhe. Edellisen vauvan sisko menetti viime kesänä. Nyt sisko on siis uudestaan raskaana ja ekassa ultrassa vauva oli ollut viikkoihin nähden aivan liian pieni. Nyt kontrollissa vauva oli kuitenkiin kasvanut ihan normaalisti ja kaikki näytti muutenkin varsin hyvältä. Niskaturvotusta ei ollut ja kaikki rakenteet oli niin kuin pitääkin. Siskolta otettiin vielä istukkabiopsia, jonka tulokset tulee viikon sisällä. Mutta vahvasti näyttää siltä, että kaikki olisi tällä kertaa kunnossa.