Tänään oli rakenneultra. Alkuun mittailtiin taas niitä istukkavirtauksia kahden lääkärin voimin ja tällä kertaa ne oli hippusen parempia kuin edellisellä kerralla. Ehkäpä mä saatan saada oikeaa lääkettä enkä plaseboa, sillä myös verenpaine oli ennätysmatalalla. Verikokeen ottaminen ei sitten ollutkaan ihan helppoa. Hoitaja pisti mua ensin kolme kertaa toiseen käteen eikä saanut siitä verta, sitten hän kokeili vielä kerran toisesta kädestä, eikä edelleenkään onnistunut, joten siirryttiin suosiolla labran puolelle, jossa toinen hoitaja onnistui osumaan suoneen, mutta sai kaivella aika paljon ennen kuin sai putkilot täytettyä. Näytän ihan narkkarilta käsivarsista. Taidan pitää pitkähihaisia seuraavan viikon.

Itse rakenneultrassa oli kaikki niin kuin pitääkin. Vauva vastasi edelleen kolme päivää vanhempaa kuin kuukautisten mukaan laskettuna, mutta laskettua aikaa ei tuon takia meidän sairaalassa muuteta. Kaikki tarvittavat elimet löytyy ja kätilö ultrasi tosi kauan ja monesta kulmasta, kun aikaa oli. Saatiin myös veikkaus vauvan sukupuolesta ja sen mukaan meille tulee todennäköisesti poika. Alkuraskaudesta ajattelin, että vauvan täytyy olla poika, koska en voinut yhtään huonosti niin kuin tyttöjä odottessani, mutta viimeiset viikot oon ajatellut että vauva on varmaan tyttö. Ajatus pienestä pojasta tuntuu tosi hämmentävältä, mutta ihan kivalta. Saa sitten nähdä, pitääkö veikkaus paikkansa, kunhan vauva syntyy.

Töissä on ollut viime päivät tosi kiireistä. Eilen olin työmatkalla toisella puolella Suomea koko päivän. Heräsin viideltä ja olin kotona vasta klo 23. Tänään piti herätä aamulla kuudelta sen ultran takia ja nyt väsyttää. Koitan päästä tänään ajoissa nukkumaan.

Siitepölyallergia vaivaa edelleen, mutta oireet on nyt pysyneet suhteellisen kurissa noilla nenäsuihkeilla ja silmätipoilla, joten suun kautta otettaviin lääkkeisiin en ole joutunut turvautumaan. Hyvä niin.