Tuntuu, ettei tässä vaiheessa raskautta ole juuri mitään kerrottavaa. Erityisiä vaivoja ei vielä ole, vatsa ei näy, liikeitä ei tunnu ja muutenkin koko raskaus tuntuu aika epätodelliselta.

Tänään oli kuitenkin eka neuvolalääkäri ja sain samalla taas todisteen, että joku tuolla vatsassa kasvaa, kun lääkäri kuunteli pienen sydänääniä. Muutenkin kaikki oli neuvolassa, niin kuin pitääkin. Paino ei ole vielä noussut ollenkaan, mistä olen iloinen, sillä ylimääräistä on valmiiksi ihan riittävästi.Hemoglobiini oli edelliskerrasta vähän noussut ja kaikki oli muutenkin ihan ok. Seuraavan kerran sitten huhtikuun puolivälissä neuvolaan.

Nyt on menossa viimeinen viikko vanhassa työpaikassa. Oon perehdyttänyt seuraajaani töihin ja tehnyt loppuun viimeisiä keskeneräisiä hommia. Ensi viikolla alkaa uusi työ ja uudet haasteet. Vatsa ei onneksi vielä ole kasvanut, joten ei tarvitse uudessa työpaikassa heti ekana päivänä kertoa olevansa raskaana. Jos vaikka ainakin viikon ehtisi siellä töitä tehdä, ennen kuin asiasta kertoo.