Kiva, että tänne oli jo muutama ihminen löytänyt mun mainostusten peusteella. Ja Anniina, mennään näköjään tosi samoissa raskausviikoissa. Hauskaa!

Nyt on rv 6 tasan ja aikaisemmissa kahdessa raskaudessa pahoinvointi on alkanut vasta näillä viikoilla. Nyt se alkoi jo ennen plussaa ja tuntuu koko ajan vaan pahenevan. Oksentanut en vielä ole, mutta lähellä alkaa jo olla. Ja ällö olo vaivaa koko ajan. Saa nähdä, miksi tämä vielä muuttuu.

Sain tänään myös kuulla, ettei työpaikkani vakinaistu. Jatkoa tulisi huhtikuuhun 2009 asti. Hain myös yhtä toista työpaikkaa, ennen kuin tiesin olevani raskaana. Kävin siellä toissapäivänä haastattelussa ja ensi viikolla saan tietää miten kävi. Taidan vaihtaa työpaikkaa, jos sen toisen saan. Jos tämä nykyinen olisi vakinaistunut, niin en olisi vaihtamassa, mutta kun nyt kerran kuitenkin pätkätöitä teen, niin mielummin teen niitä sitten jossain muualla paremmalla palkalla. Mutta jos en tuota hakemaani paikkaa saa, niin sitten varmaan olen täällä äitiyslomaan saakka ja aloitan työhaun uudestaan joskus parin vuoden päästä. Aion kyllä allekirjoittaa täällä sopimuksen niin pitkälle kuin mahdollista. Kertyypähän sitten ainakin lomaa äitiysloman ajalta vaikkei töitä sen jälkeen olekaan. Raskaudesta en kyllä aio pomolleni kertoa ennen kuin on pakko. ja jos vatsa kasvaa samaan tahtiin kuin aikaisemmissa raskauksissa niin parin kuukauden sisällä on pakko kertoa. Oispa vakityöpaikka!

Ja muokkaus myöhemmin tänään. Sain tänään kutsun haastatteluun myös toiseen työpaikkaan, jota hain ennen tietoa raskaudesta. Meen nyt sinnekin haastatteluun. Saa nähdä kuinka käy.