Kauan odotettu kesäloma alkaa tänään! Ihanaa. Lomaa on kolme viikkoa ja se onkin mun elämäni pisin yhtäjaksoinen palkallinen loma tähän mennessä. Tää on tätä pätkätyöläisen arkea. Loman jälkeen pitää toki tulla vielä neljäksi viikoksi töihin ennen äitiyslomaa, mutta eiköhän se mene.

Kiitos Praha-vinkeistä Tiitu ja Ninnu! Eiköhän meille tule ihan kiva loma. Tässä lomassa oleellisinta on se, että saa olla miehen kanssa kahdestaan ilman lapsia muutaman päivän ja nukkua aamulla niin pitkään kuin huvittaa, mutta toki on kivaa myös nähdä uusia paikkoja.

Olin tällä viikolla myös sokerirasituksessa ja tässä kolmannessa raskaudessa mulla oli kaikki sokeriarvot ihan kohdallaan. Molemmissa aikaisemmissa raskauksissa paastoarvo on ollut vähän koholla. Taidan siis selvitä tästä raskaudesta ilman raskausdiabetesdiagnoosia. Nyt kun vielä saisi yli kolmikiloisen ja täysiaikaisen vauvan, niin voisi selvitä ilman sitä vauvan verensokereiden seurantaa syntymän jälkeen. Nähtäväksi jää, miten käy. Sokerirasituksesta töihin tullessani astui kadulla työpaikan edessä joten huonosti yhteen kuoppaan ja nyrjäytin nilkkani ja kaaduin. Nilkka on vähän turvoksissa ja sininen, mutta nyt jo paljon parempi kuin keskiviikkona. Sen lisäksi molemmat polvet aukesivat. Onneksi vauvalle mahassa ei käynyt mitään.

Täytyy alkaa tehdä työhommia, että pääsee täältä tänään kotiinkin. Fiilikset on jo ihan lomassa.