Sain tänään vakuutusyhtiöstämme kirjeen, että hakemaani ennen syntymää otettavaa vauvavakuutusta ei ole myönnetty. Syytä eivät kuitenkaan viitsineet kertoa, joten kyselin sitä nyt perässä sähköpostilla. Ärsyttää. Vaihdettiin vakuutukset vähän aikaa sitten eri yhtiöön ja vanhassa yhtiössä sain ainakin viimeksi vakuutuksen, vaikka samat ongelmat ekassa raskaudessa oli tiedossa silloinkin.

Nyt en oikeen tiedä mitä tekisin. Koitan varmaan saada tuon vakuutuksen jostain muusta yhtiöstä ja jos ei onnistu, niin sitten pitää toivoa, että lapsi syntyy terveenä eikä sairasta mitään ennen 2kk:n ikää, jolloin vakuutuksen voi ottaa. Vanhemmilta lapsilta me ollaan jo lopetettu vakuutukset, kun nuo ovat viime vuosina ollet niin terveitä, mutta varsinkin kuopuksen kohdalla tuo vakuutus oli kyllä vauvaiässä kannattava.

Oon mittaillut verenpaineita nyt kotona ja lauantaina sain aika huimia lukemia, kun olin koko päivän leiponut esikoisen sunnutaina olleille 5-vuotisjuhlille. No, maanantaina paineet oli taas ihan hyvät, joten ei nuo nyt ainakaan pysyvästi ole koholla.

Muuten raskausrintamalla ei ole mitään uutta. Vatsa on iso ja sohvalta ylös nouseminen on hankalaa. Tunnen itseni tosi kömpelöksi. Vielä melkeen saman verran tätä raskautta jäljellä kuin takana.