Olin tänään ensimmäisessä neuvolassa. Todella aikaisin mun mielestä, kun viikkoja on vasta 6+6, mutta tulipahan käytyä. Näin kolmannessa raskaudessa nuo neuvolakäynnit menee kyllä jo aika rutiinilla. Jutusteltiin terkkarin kanssa, sain läjän papereita ja lähetteet sekä ultraan, seerumiseulaan että verikokeisiin. Eivät enää ota itse niitä meidän neuvolassa, joten täytyy mennä joku aamu terveyskeskuksen labraan. Verenpaine oli ihan ok, samoin hemoglobiini. Sokerirasitus on tiedossa, joskus puolivälin jälkeen. Mulla on kahdessa edellisessä raskaudessa ollut raskausdiabetes. Vramaan nytkin on. Sain myös ruokavalio-ohjeet jo nyt. Tällä hetkellä niitä on kyllä helppo noudattaa, kun ei tee mieli mitään makeaa varsinkaan syödä.

Paha olo jatkuu edelleen. On kyllä tullut elävästi mieleen, ettei raskaana olo ole kovin kivaa. Vauvakuumeessa se välillä unohtui. Onneksi se vauva on kaiken kärsimyksen arvoista. Oon sikamaisen kateellinen kaikille, jotka on elämänsä kunnossa raskausaikana.

Kävin tänään myös työhaastattelussa. Meni ihan hyvin, mutta vaikea sanoa, miten käy. Eihän tuo kyllä mikään katastrofi olisi, jos en paikkaa saisi mutta mielelläni sinne vaihtaisin, jos paikan saan. Ensi viikolla saan tietään, miten kävi.